warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.ICA Bolån - stora lån liten kostnad

ICA Bolån

Ansök om lån hos ICA Banken

ICA-banken samarbetar med SBAB och lämnar förmånliga räntor. De belånar inte jordbruksfastigheter eller tomter samt att de har ett krav på att alla köp skall förmedlas av en mäklare. De har också krav på att köpekontraktet skall vara klar vid tillfället då bolånet skall genomföras. De påtalar också att ett lånelöfte kan komma att behövas och utfärdas efter att en kreditupplysning genomförts. Banken tillåter lån från 200 000 kronor.

Belåningsgrad & kontantinsatser

ICA-banken erbjuder bottenlån upp till 85 procent av köpeskillingen samt topplån upp till 95 procent. För topplånen gäller räntesatsen för tre månaders bindningstid. Kontantinsatsen varierar således men är minst 10 procent av köpeskillingen för bottenlånet och 10 procent för topplånet.

Amortering

Amorteringsalternativen hos ICA Bolån ser lite olika ut. Om du gör ett bolån upp till 85 procent kan du fritt välja allt ifrån 10 års rak amortering till en 40 års serieamorteringsplan. Företaget erbjuder amorteringsfria lån upp till 85 procent belåning. De rekommenderar dock att du alltid har en viss amortering på ditt lån. Du kan aldrig amortera mindre än 500 kr per månad. Du kan när som helst göra en extra amortering helt kostnadsfritt. Dock kan en ränteskillnadsersättning uppstå.

Avgifter

Förutsatt att du använder dig av autogiro utgår aviseringsavgifterna. Företaget har inga uppläggningsavgifter sina bolån.

Räntor

För aktuella räntor hos hänvisar vi till ICA bankens webbplats.